Ce sunt pulverizatoarele profesionale?

Sunt aparate de stropit, de diferite capacitati si dimensiuni. Ele pot fi folosite la curatenie, in gradina, la stropirea pomilor, a plantelor din sera sau chiar si din apartament, sau in orice alta situatie in care ati avea nevoie sa pulverizati o solutie. Trebuie doar sa alegeti produsul potrivit, in functie de capacitatea de care aveti nevoie.

Puteti folosi pulverizatoare fie ca aveti de stropit cu solutii lichide, solutii pulbere sau solutii granule. Ele pot fi, in functie de modelul ales, create din otel, inox sau cupru.

Pulverizatoare profesionale Gloria

Firma Gloria a fost infiintata in anul 1945 in orasul Gütersloh din Germania. De mai bine de 70 de ani, numele Gloria ramane lider in segmentul lor de piata, cel al sistemelor de pulverizare de tip spray, sau a pulverizatoarelor ce functioneaza sub presiune.

Ei ofera o gama larga, dedicata mai multor segmente, cum ar fi: gradinaritul, curatenia sau industria.

Cleanmax, distribuitor Gloria in Romania

Suntem bucurosi sa va punem la dispozitie o gama de 16 produse marca Gloria, de la pulverizatoare de mana (ex. Gloria CleanMaster CM10) pana la pulverizatoare cu capacitati de pana la 18 litri, precum Gloria Classic 1800.

Produsele sunt disponibile pentru comanda si puteti obtine informatii suplimentare despre ele, scriindu-ne la contact@cleanmax.ro sau sunandu-ne la 021.411.33.00.

Pin It on Pinterest

Share This